mild patriot 1 492 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 Не таємниця, що з дозвіллям для небидла в нашому місті справи кепські. В театрі переважно грають халтурно, по музею можна пересуватися лише в супроводі дебілкуватого гіда, а Кентавр у реакції на тролінг обмежений службовою субординацією. Але здається в нього є ексклюзивне хоббі, можливо поділиться. Що стосується мене: 1. По молодості на вулиці "знімав" дівчат. Не хтозна-що, але дешево та сердито, причому для більшості одноліток то був ексклюзив, принаймні тоде це було не дуже заведено, не знаю як зараз - відійшов від справ. 2. Кілька років тому наново (хто в дитинстві не захоплювався) відкрив для себе велосипед. І начебто теж нічого дивного - дві педалі та два колеса, але нагода відносно швидко перемістити свою дупу зі скупчення переважно бидла на лоно природи ближче до Бога дедалі зачаровує. Переваги перед авто чи мото - корисно для здоров`я, не треба паритися гаражами чи стоянками (у мене в хаті на стіні бовтається), підбуханим їздити не дуже заборонено. 3. Десь із рік тому почав вести щоденник - раз у місяць або два кілька абзаців. Прикольно насамперед для себе - освіжити думки чи турботи кількамісячної давнини, здебільшого нині ржачні. А у вас? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Чака 5 835 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 Про театр возражаю)) у нас классная труппа Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Михаил Балтакса 23 603 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 1. Сейчас это перешло в ранг соревнования и называются пикаперами. 2. Не совсем эксклюзив, но классно. 3. Книга выйдет? У меня сейчас все мысли о весне и мотоцикле. Сильный перекос в увлечении. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Михаил Балтакса 23 603 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 1 минуту назад, Чака сказал: Про театр возражаю)) у нас классная труппа Таки да! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Тетянка 2 677 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 А чё именно мужские хобби? Я в свои 36 открыла для себя лыжи, после того как всю жизнь говорила что это не мое ))) Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Михаил Балтакса 23 603 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 2 минуты назад, Тетянка сказал: Я в свои 36 открыла для себя лыжи, после того как всю жизнь говорила что это не мое ))) Ты права. Убрал гендерную привязку в заголовке. Надеюсь, ТС не возражает. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Юрий Нороха 4 169 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Михаил Балтакса 23 603 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 @Юрий Нороха , твое хобби стоит отдельного рассказа Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Юрий Нороха 4 169 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 20 минут назад, Михаил Балтакса сказал: @Юрий Нороха , твое хобби стоит отдельного рассказа Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Muzik 3 466 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 22 минуты назад, Михаил Балтакса сказал: @Юрий Нороха , твое хобби стоит отдельного рассказа о всех находках(без исключения) сданных в музей ? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Muzik 3 466 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 я с огромным удовольствием посещу музей что бы посмотреть внимательно все находки Юрия Норохи . В какой музей сходить ? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
mild patriot 1 492 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 1 час назад, Михаил Балтакса сказал: Ты права. Убрал гендерную привязку в заголовке. Надеюсь, ТС не возражает. В принципі не заперечує, хоча дивлячись проти чого. Лижі ще нічого, але можуть і в`язання з макраме напостити в чоловічому форумі. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Михаил Балтакса 23 603 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 @mild patriot , а если это экстремальное макраме? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
тюлень 419 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 Юра, Деус ХР ?????,счастливчик! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kentavr 6 999 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 2 часа назад, mild patriot сказал: В театрі переважно грають халтурно Коли останнього разу відвідували театр? 2 часа назад, mild patriot сказал: Кентавр у реакції на тролінг обмежений службовою субординацією. 2 часа назад, mild patriot сказал: здається в нього є ексклюзивне хоббі, можливо поділиться. Давайте спочатку визначимося щодо виділеного слова 2 часа назад, mild patriot сказал: Кілька років тому наново відкрив для себе велосипед... начебто теж нічого дивного - дві педалі та два колеса, але нагода відносно швидко перемістити свою дупу зі скупчення переважно бидла на лоно природи ближче до Бога Байк - прекрасний інструмент зосередження на простих природніх речах! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kentavr 6 999 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 (изменено) Я, взагалі, полюбляю екстрим! Переважно, навколоводний: дайвінг, парасейлінг, вейкбордінг, серфінг, яхтінг, вкеслування. Захоплювався цими видами ще з часів студентства. Мрію опанувати гідрофойл і флайборд: Поки що, цьому бажанню заважають фінансові складнощі. А ще мене заворожує джет-скі фристайл: Хотів би себе випробувати в ньому, але розумію, що, мабуть, вже застарий для цього. Хоча, деякі не дуже складні елементи, думаю, зміг би опанувати. Ну, а з нескладного - батут, баджет-джампінг, тарзанка, сауна, пірнання в ополонці, рибалка тощо. А ще захоплююся ландшафтним дизайном, як аматор. Изменено 25 февраля 2017 пользователем kentavr Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kentavr 6 999 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 (изменено) Принцип флайбордінгу простий : вода проходить від гідроциклу через шланг під великим напором, і за допомогою двох водометів людину починає виштовхувати на поверхню. Поділюся захопливими картинками флай-бордінгу (перша картинка - Дніпро): І наостанок феєричне відео. Бразильські дівчата опановують флай джет: Сподіваюсь, хлопці зацінять. А може й дівчата... Изменено 25 февраля 2017 пользователем kentavr Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
mild patriot 1 492 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 7 часов назад, kentavr сказал: Коли останнього разу відвідували театр? Давайте спочатку визначимося щодо виділеного слова Років 5 тому. Не дуже типове для свого віку, соціального статусу, тощо. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Clown 9 623 Жалоба Опубликовано: 25 февраля 2017 12 часов назад, mild patriot сказал: А у вас? ... ну вы поняли Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kentavr 6 999 Жалоба Опубликовано: 27 февраля 2017 В 25.02.2017 в 19:36, mild patriot сказал: Років 5 тому. Репертуар змінюють щосезону! Тай артистів нових побільшало за 5 років. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kentavr 6 999 Жалоба Опубликовано: 28 февраля 2017 От ще ексклюзивний екстрим! По гірській річці на шаленій швидкості! Треба мати сталеві нерви! Або місткі підгузки Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
kentavr 6 999 Жалоба Опубликовано: 6 марта 2017 (изменено) Михаїл на вихідних свого коня вигулював, а ми в суботу з онуком , як він висловився, відкрили сезон мандрівок. На катамарані попливли на острів смажити шашлика. Доволі незвична для водних прогулянок картина: сонце, теплотінь, можна навіть засмагати, а поруч на кризі рибаки, з якими можна зблизька спілкуватися. При висадці на острів довелося долати смугу нерозталих "айсбергів". І тиша... Тільки чути, як пташки цвірінькають, та турбіни ГЕС гудуть. Пожалкував тільки, що фотика забули з собою взяти. Изменено 6 марта 2017 пользователем kentavr Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Юрий Нороха 4 169 Жалоба Опубликовано: 26 марта 2018 Сегодня вспомнил что в сейфе пылиться "ствол" тоз-87.03. Вытянул. Почистил. Оце думаю може продати ? Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Михаил Балтакса 23 603 Жалоба Опубликовано: 26 марта 2018 Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Shra-vita 2 056 Жалоба Опубликовано: 26 марта 2018 2 часа назад, Юрий Нороха написал: Сегодня вспомнил что в сейфе пылиться "ствол" тоз-87.03. Вытянул. Почистил. Оце думаю може продати ? В сельской местности это, давно бы переделали в приличный обрез! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение