Лелека 15 544 Жалоба Опубликовано: 10 ноября 2010 (изменено) пане Докторе , буду дуже вдячний Вам за консультацію- є такий наказ № 682 від 16.08.2010 , згідно з яким - в таблиці після тексту наказу - діти віком 7, 8, 9, 10 років мають проходити медогляд раз на рік - а лікарі спеціалісти - за показаннями ... Мене цікавить таке птиання - за якими ( або чиїми ) показаннями , яких ліарів проходити ... Бо ось тут пишуть , що "Якщо батьки не знайдуть час піти з дитиною до лікаря, без медогляду вона не зможе отримувати оцінки з фізкультури. До занять її допустять, а ось активного навантаження не дадуть. Дітей, котрі не були у медиків, взагалі не атестують із цього предмету. Тобто, учень не зможе перейти до іншого класу чи закінчити школу" ( щоправда це посилання від травня цього року ) Дуже вдячний за відповідь . З повагою . Олексій Изменено 10 ноября 2010 пользователем Лелека Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Доктор 275 Жалоба Опубликовано: 11 ноября 2010 пане Докторе , буду дуже вдячний Вам за консультацію-є такий наказ № 682 від 16.08.2010 , згідно з яким - в таблиці після тексту наказу - діти віком 7, 8, 9, 10 років мають проходити медогляд раз на рік - а лікарі спеціалісти - за показаннями ... Мене цікавить таке птиання - за якими ( або чиїми ) показаннями , яких ліарів проходити ... Бо ось тут пишуть , що "Якщо батьки не знайдуть час піти з дитиною до лікаря, без медогляду вона не зможе отримувати оцінки з фізкультури. До занять її допустять, а ось активного навантаження не дадуть. Дітей, котрі не були у медиків, взагалі не атестують із цього предмету. Тобто, учень не зможе перейти до іншого класу чи закінчити школу" ( щоправда це посилання від травня цього року ) Дуже вдячний за відповідь . З повагою . Олексій педиатр осматривает ребенка каждый год! В те периоды, которые в приказе обозначены "по показаниям", узкие специалисты осматривают ребенка в случае, если есть жалобы по их профилю или ребенок состоит у них на диспансерном учете. Если ничего подбного нет, то осматривает только педиатр. Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение
Лелека 15 544 Жалоба Опубликовано: 11 ноября 2010 Педиатр осматривает ребенка каждый год! В те периоды, которые в приказе обозначены "по показаниям", узкие специалисты осматривают ребенка в случае, если есть жалобы по их профилю или ребенок состоит у них на диспансерном учете. Если ничего подбного нет, то осматривает только педиатр. Дуже вдячний !!! Цитата Поделиться сообщением Ссылка на сообщение